Κέντρικη κεραία πολυκατοικίας

 

Η AthensDigital διαθέτει έμπειρους τεχνικούς και ψηφιακά όργανα μέτρησης δίνοντας λύση σε κάθε προβλημά κεντρικής κεραίας πολυκατοικίας.Η τοποθέτηση του εξοπλισμού γίνετε πάντα σύμφωνα με της ανάγκες και το μέγεθος της πολυκατοικίας διασφαλίζοντας άψογη λήψη αλλά και χαμηλό κόστος εγκάταστασης μειώνοντας τα έξοδα διαχείρισης της πολυκατοικίας.

Σε περίπτωση βλάβης το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα διαμερίσματα στους χαμηλότερους ορόφους λόγο απωλειών από τα καλώδια. Το πρόβλημα που δημιουργείτε σε αυτες τις περιπτώσεις είναι πως επειδή στα υψηλότερα διαμερίσματα οι τηλεοράσεις παίζουν οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να εμπλακούν στα έξοδα της επισκευής της κεντρικής κεραίας και αυτοι που έχουν το πρόβλημα αναγκάζονται να τοποθετήσουν ατομικές κεραίες στην ταράτσα και να πετάξουν εξωτερικά καλώδια στην πρόσοψη. Έτσι δημιουργείτε αυτό που λέμε “δάσος κεραιών” σε κάθε ταράτσα και η πρόσοψη γεμίζει αντιαισθητικά καλώδια. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως το κόστος επισκευής ή εγκατάστασης μιας ποιοτικής κεντρικής κεραίας η και ενισχυτή ξεκινάει από 80 ευρώ έως 300 ευρώ ανάλογα με το πρόβλημα και τα διαμερίσματα,γλυτώνοντας χρήματα καθώς μια ατομική εγκατάσταση με ποιοτικά υλικά κοστίζει περίπου 100 με 150 ευρω.

Στην AthensDigital αναλαμβάνουμε κάθε είδος τηλεοπτικών εγκαταστάσεων και επισκευών με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε απορία η τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

 

 

Υπηρεσίες:

  • Εγκατάσταση κεντρικών κεραιών

  • Εγκατάσταση κεντρικών ενισχυτών

  • Εγκατάσταση κεντρικής δορυφορικής

  • Έλεγχο και διάγνωση προβλημάτων

  • Αλλαγή πριζών